sobota, 26. maj 2007

Dan mladosti...


nekoč kot mladi pionirčki na tleh z zastavicami, danes se je trobojnica preselila v zrak(Zaporedje barv ni ravno v skladu pa nič zato). Kajuhovci smo uživali v popoldanskem vetru.
Še slike tukaj klikni.

Kajuh

ponedeljek, 21. maj 2007

Blagoslov padal 20 maj 2007


Kljub jutranjemu oblačnemu nebu, ki nas je metalo v reakcijo je našemu klubu uspelo pripraviti krasno prireditev. Pred prireditvijo nas je večina članov poprijela za različna dela. Kljub vremenski napovedi je pred odhodom na vzletišče prišlo precej jadralnih padalcev. Ko je na pristanku dišalo po golažu smo na Mali gori sprejemali taktične odločitve, namreč veter je bil premočan vendar hrabri in izkušeni piloti so odleteli.
Ostali smo se odpeljali nazaj v center dogajanja. Sledil je program z dviganjem padal, nekateri obiskovalci so presenetili s spretnostjo in bi jih lahko kar včlanili v našo društvo.
Sledil je blagoslov padal, kar je opravil pater Cestnik Branko iz Frankolovske župnije. Ob tej priložnosti je spregovoril naš predsednik Karli in s svojim govorom omehčal ženske duše, da nas bodo pustile še naprej letet. Nekaj besed je spregovoril tudi predstavnik občine Janez Karo. Poudaril je, da je naše društvo zelo zanimivo predvsem zato ker imamo visoke cilje.
Tudi pevski zbor iz fare nam je zapel .
Na prireditvi nam je igral ženski trio Vražja dekleta. Da je prireditev držala zlato nit je poskrbela napovedovalka Janja pa tudi pri oblikovanju čevapčičev se je dobro odrezala.
Na večer nam je tudi vreme pomagalo za prikaz v živo kako jadralni padalci letimo. Piko na i pa sta prispevala naša motorizirana padalca Matjaž in Uroš.
Zahvala vsem obiskovalcem in udeležencev našega družabnega srečanja.

DJP Kajuh

Več slik tukaj